შემადგენლობა
ყვითელი ფეტვი 32,5%, თეთრი ფეტვი 15%, გაფცქვნილი შვრია 13%, ზოლიანი მზესუმზირის თესლი 7%, ზამბახი 7%, ხორბალი 6,5%, კანარის თესლი 5,5%, წითელი ფეტვი 4%, კანოლა 4%, სელის თესლი 3%, არაქისი 1,5%. ნიგერის თესლი 1%
ანალიტიკური კომპონენტები
ნედლი ცილა 12.7%, ნედლი ცხიმი 11.3%, ნედლი ბოჭკოვანი 9%, ნედლი ნაცარი 3%, კალციუმი 0.097%, ფოსფორი 0.309%, ლიზინი 0.36%, მეთიონინი 0.28%, ტრეონინი 0.41%
შეფასებები
შეფასებები არ არის